نمای سرامیکی

نمای سرامیکی +مزایا و معایب سرامیک نما + طراحی و اجرای نماسرامیک

نمای سرامیکی از جدیدترین نماهای خشک خارجی ساختمان است. با ورود سرامیک به صنعت ساختمان تحولی ایجاد شده که پیمانکاران را در استفاده از مصالح قدیمی همچون سنگ و سیمان و . . . به تردید انداخته است. تنوع زیاد سرامیک نما در طرح و همچنین طیف رنگ بالا توجه مهندسین عمران و معماری را به خود جلب کرده است. می توان از نمای سرامیک برای بالابردن جلوه و زیبایی نمای خارجی ساختمان، استفاده کرد.

ورق های سرامیکی مورد استفاده در دکوراسیون داخلی مانند سرامیک کف آشپزخانه، سرویس بهداشتی و … با سرامیک نمای خشک ساختمان تفاوت دارد. از نمای سرامیک می توان برای اهداف مختلفی از جمله ساختمان های تجاری، اداری، مسکونی، مغازه ها و … استفاده کرد. در ادامه با مزایای نمای  سرامیک و همچنین مدل ها و طرح های زیبای این نمای ساختمان آشنا می شوید. 

نمای مدرن سرامیکی ساختمان تجاری - طراحی نمای امروزی برج

مزایای نمای سرامیک

استفاده از سرامیک در نمای خارجی ساختمان علاوه بر شیک بودن و زیبایی ظاهری و مدرن آن، مزایای دیگری نیز دارد. ضد آتش بودن، عدم تغییر شکل، مقاومت در برابر ضربه و تغییرات دمای محیط، از مزیت های نمای سرامیکی است. همچنین امکان تولید در اندازه ها و طرح های مختلف و رنگ های متنوع وجود دارد. علاوه بر این، رنگ سرامیک در برابر نور خورشید مقاوم است و با گذشت زمان تغییر نمی کند. 

جنبه های مثبت نمای سرامیکی ساختمان چیست؟

  • سبک بودن نمای سرامیکی
  • مقاومت شیمیایی بالا
  • مقاومت در برابر اشعه ماورای بنفش و عدم تغییر رنگ در برابر نور خورشید
  • مقرون به صرفه بودن
  • تنوع زیاد در طرح سرامیک و طیف رنگی وسیع
  • مقاوم در برابر آتش سوزی
  • سازگاربودن نماسرامیک با شرایط مختلف آب و هوایی

مقاومت نمای سرامیکی با شرایط مختلف آب و هوایی

یکی از مزایای اجرا و نصب نمای خشک سرامیکی این است که در تمامی شرایط آب و هوایی اعم از سرد و خشک و مرطوب و… می توانید از آن استفاده کنید. استفاده از سرامیک در مناطق سردسیر بسیار پر کاربردتر است. سرامیک آب بسیار کمی را به خود جذب می کند و به عنوان عایق رطوبت، مانع از ورود آب به داخل ساختمان می شود. نوعی از سرامیک، به نام سرامیک خشک که به فول بادی معروف است، داری میزان جذب رطوبت کمتر از یک درصد است که باعث افزایش مقاومت آن در برابر یخبندان میشود.

مقاومت در برابر اشعه uv

یکی دیگر از ویژگی‌های بارز نمای سرامیکی این است که در برابر اشعه های مضر نور خورشید از قبیل اشعه UV بسیار مقاوم است. 

مقاوم در برابر آتش سوزی

سرامیک خشک در برابر آتش سوزی بسیار مقاوم بوده و نمی سوزد. بنابراین با خیال راحت می‌توان از این نوع نما استفاده کرد و جلوی آتش سوزی ساختمان را تا حدود زیادی گرفت.

مقاومت شیمیایی بالا

این نما مقاومت شیمیایی بالایی در مقابل محلول های خورنده اسیدی و بازی دارد. ceramic facade در مدت زمان طولانی ثبات رنگ دارد که باعث میشود زیبایی ظاهری و درخشندگی آن برای مدت زمان طولانی حفظ شود. در حال حاضر استفاده از سرامیک نما و سنگ های نما نسبت به سایر مواد بیشتر است. سرامیک ها اغلب به صورت رنگ های یک دست در بازار موجود هستند و ترکیب آنها در نما، زیبایی و جلوه خاصی به ساختمان می بخشد.

سبک بودن نمای سرامیکی

از نکات مثبت این نما سبک بودن آن است که نصب لایه سرامیک بار اضافی بسیار کمی بر روی خود ساختمان ایجاد خواهد کرد. وزن کم سرامیک باعث شده که امروزه به جای سنگ در نمای ساختمان از سرامیک استفاده کنند، چرا که استفاده از سنگ به دلیل وزن زیاد برای ساختمان های بلند  و برج ها مشکلاتی ایجاد می کند و حتی گاهی امکان پذیر نیست. البته متریال سیمان نیز یکی از گزینه ها برای استفاده در نماست برای آشنایی بیشتر با طراحی نمای سیمانی می توانید از صفحه آن دیدن کنید.

مقرون به صرفه بودن و نصب آسان

هزینه و قیمت نمای سرامیک مناسب تر از سایر نماهای قدیمی انجام میشود، زیرا نصب آن بسیار راحت و سریع است و هزینه های نمای ساختمان کاهش پیدا می کند. امکان اجرای نماسرامیک با کمترین زمان از مزیت نماهای خشک است.همچنین میتوان از فضای موجود بین دیوار و نما جهت عبور تاسیسات آب و برق ساختمان استفاده کرد. از دیگر مزیت های این نما این است که در صورت خرابی قسمتی از آن می توان آن بخش را جدا کرد و یک قطعه سالم جایگزین نمود.

تنوع زیاد در طرح سرامیک

اما یک ویژگی که باعث انتخاب نمای سرامیکی می شود. تنوع زیاد طرح سرامیک است. نما سرامیک طرح سنگ،نما سرامیک طرح آجر از نمونه های این طرح ها هستند. تنوع زیاد باعث شده که پاسخگوی سلیقه افراد زیادی باشد. ظاهر مدرن و شیک باعث شده افراد بیشتری از این نما در نمای سرامیکی ساختمان ویلایی استفاده نمایند.

 

معایب نمای سرامیک ساختمان

از معایب سنگ های نمای سرامیکی می توان به عایق صوتی و حرارتی نبودن آن اشاره کرد. صفحه های های سرامیک ها عایق حرارتی و صوتی خوبی نیستند و بند های آن ها در قسمت هایی که سرامیک ها به یکدیگر متصل می شوند کمی از یکدیگر فاصله دارند و مشخص است. همچنین در صورتی که جنس آنها با کیفیت نباشد و به درستی نصب نشوند امکان سقوط و شکستن آن ها وجود دارد که از دیگر معایب نمای سرامیک است.

  • عایق صوتی کمی دارد.
  • عایق سرما و گرما پایینی دارد.
  • نمای سرامیکی کمی بازتاب نور دارد.
  • مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی سخت ندارد.

انواع سرامیک نما - ورق های سرامیکی

جدیدترین سرامیک برای نمای ساختمان را از شرکت الیت بخواهید. شرکت الیت طراح و مجری نصب انواع نماهای سرامیک ساختمان در ایران میباشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در ارتباط باشید. 02179481

اجرای نمای سرامیکی

ظاهر نمای سرامیک بسیار متنوع و مدرن است که با ویژگی های مکانیکی و مقاومتی خوب همراه شده است. روکش های سرامیکی که کاملا از مواد طبیعی ساخته شده اند ، می توانند همانند نمای کرتنوال به گونه ای طراحی شوند که جلوه ای معاصر یا سنتی تر ارائه دهند که زیبایی طبیعی و ظاهر سنگ مانند گرانیت یا سنگ مرمر را به نمایش میگذارد.

سرامیک نما خارجی دارای ظاهری زیبایی و ماندگاری است. هر پانل روکش سرامیکی ، یکپارچگی کامل صدا و سازگاری طراحی را با رنگ ، طرح و دانه بندی از طریق بدنه ارائه می دهد و زیبایی آن به مرور و با گذر زمان تغییر نمی کند. این ماده در برابر نور و اشعه ماورابنفش کاملا مقاوم و غیرقابل نفوذ است.

اجرای نمای سرامیکی - نصب سرامیک نما

امتیاز شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

عنوان های این صفحه