جستجو
Close this search box.
انواع پارتیشن آلومینیومی، پارتیشن شیشه ای، چوبی و mdf

معرفی انواع پارتیشن اداری و خانگی (پارتیشن شیشه ای و آلومینیومی)

پارتیشن چیست؟

پارتیشن به معنای قسمت بندی و جداسازی است. با استفاده از قسمت بندی بندی با انواع پارتیشن آلومینیومی یا پارتیشن شیشه ای می توان از فضای خود در هر مکانی استفاده درست و اصولی کرد. مثلاً با تقسیم فضاهای بزرگ به چند قسمت کوچک تر می توان عملکردی متفاوت در هر بخش انجام داد.
از پارتیشن بندی در انواع مکان های اداری، مسکونی و غیرمسکونی می توان کمک گرفت و با تفکیک فضا، چندین فضای کاربردی با عملکردی بهتر طراحی و ایجاد نمود. هرسیستمی که بتواند به صورت بهینه فضا را به بخش های قابل استفاده تقسیم کند، پارتیشن نامیده می شود. سیستم جدا کننده های کاذب را این روزها با نام پارتیشن می شناسیم و در حقیقت به نوعی تجهیزات تقسیم بندی فضاهای داخلی گویند که با هدف منظم کردن فضاها و با پیش بینی اینکه بتوان در آینده آن را به راحتی جابجا کرد، طراحی و ساخته شده اند.

انواع پارتیشن

می توان از نظر کاربرد و طرح به دو دسته کلی زیر تقسیم بندی کرد:
1- پارتیشن اداری
2- پارتیشن خانگی (دکوراسیون منزل)

1- پارتیشن اداری

پارتیشن اداری بر اساس نوع کاربرد و نیاز هر شرکت یا اداره ای طراحی می شود. در زمان طراحی این قسمت ها علاوه بر کاربردی بودن باید به زیبایی آن هم توجه ویژه ای کرد.
مدلی که برای پارتشن های اداری انتخاب می شود، می تواند تاثیر بسیار زیادی در دکوراسیون داخلی آن شرکت بگذارد، ولی اکثریت در زمان طراحی مدل پارتیشن اداری حفظ نظم و آرامش بیشتر کارمندان و همچنین کنترل راحتر آن ها مورد توجه قرار می گیرد که با هزینه ای مناسب و قابلیت جابه جایی گزینه ی بسیار مناسبی برای رفع اینگونه نیازها است.
در طراحی انواع پارتیشن های اداری بنا بر ضرورت و کاربرد آن می توان از اجسام فلزی، چوبی و یا شیشه ای در طراحی و ساخت آنها کمک گرفت.

2- پارتیشن خانگی

گاهی اوقات فضای خانه‌ ها، بخصوص خانه‌ های آپارتمانی به قدری کوچک است که عملاً امکان جداسازی محیط و داشتن فضایی مجزا در آن با استفاده از دیوارها یا درها غیر ممکن است. در برخی شرایط دیگر هم عکس این موضوع پیش می آید یعنی فضا به‌ قدری بزرگ است که باید قسمتی از آن را به بخش های کوچکتر تقسیم بندی کرد تا بتوان استفاده بهینه ای در هر دو حالت داشته باشیم.

پارتیشن های خانگی که در بحث بهینه سازی فضاهای خصوصی استفاده می شود نقش بسیار مهمی در ایجاد یک دکوراسیون زیبا برای منزل شما دارد. با کمک این جداکنند های کاربردی شما می توانید عملکرد فضاهای خود را بالا ببرید.
برای این کار باید حتماً از راه های زیادی کمک گرفت مانند استفاده کردن از گیاهان طبیعی و آکواریوم به جای برخی دیوارها، تنواع دادن به مصالح در زمان جداسازی، استفاده از یک هارمونی خاص در رنگ ها متناسب با محیط، تکنیک‌های شفاف سازی، قرار دادن درست مبلمان و….

پارتیشن خانگی - جداکننده فضای منزل

انواع پارتیشن از نظر قابلیت جابجایی

برای تقسیم بندی از نظر قابلیت جابجایی باید به دو دسته کلی تقسیم شوند:

پارتیشن ثابت

پارتیشن ثابت با پیچ و مهره در زمین نصب می شود. ارتفاع بعضی از این پاتیشن ها بلند است و به سقف متصل شده و ارتفاع بعضی دیگر کوتاه می باشد.

پارتیشن متحرک

پارتیشن متحرک که با نام شناور هم در بین افراد معروف است، به نحوی طراحی شده که قابل جا به جایی است و می توان طبق محل قرارگیری آن و دکوراسیون مورد نظر خود تغییر داد. از این نوع پارتیشنها بیشتر در فضاهایی که به صورت موقت قرار است به دو بخش تفکیک شوند استفاده می کنند.

انواع پارتیشن بر اساس جنس و متریال

می توان بسته به جنس و متریال به کار رفته، آنها را نام گذاری کرد:
مانند پارتیشن شیشه ای، PV ، MDF، شیشه و MDF، پارتیشن شیشه ای با پروفیل آلومینیومی و ام دی اف با پروفیل های آلومینیومی که در زیر به توضیح برخی از آن ها می پردازیم:

پارتیشن شیشه ای

متریال اصلی به کار رفته در پارتیشن شیشه ای بدون شک شیشه است. در پارتیشن اداری شیشه ای برای ایجاد یک فضای مدرن بهتر است از شیشه های مات شونده به جای شیشه های معمولی استفاده کنیم. از مهم ترین ویژگی این نوع می توان به نصب سریع توسط متخصصین و داشتن یک طراحی منحصر به فرد اشاره کرد.همچنین امروزه از شیشه در طراحی و اجرای نماهای شیشه ای کرتین وال نیز استفاده میشود.

پارتیشن شیشه ای - پارتیشن اداری

پارتیشن ام دی اف

پارتیشن اداری ام دی اف یا MDF که در رنگ ها و روکش های مختلفی وجود دارد، دارای قاب ام دی اف بوده و از ارزان ترین partition ها محسوب می شود. ساخت این نوع کار زیاد دشواری نیست و از نظر وزنی بعد از طراحی و پیاده سازی سبک می باشند.

پارتیشن mdf - اتاق بندی ام دی اف

پارتیشن چوبی

در صورتی که تصمیم دارید جداکننده فضای شما دارای زیبایی بصری خاصی باشد، پیشنهاد می کنیم در ساخت آن از چوب راش استفاده کنید. بدون شک اگر بخواهیم پارتیشن چوبی را در کار خود استفاده کنیم وزن بسیار سبکی باید از آن انتظار داشت و در مقابل قیمت بسیار مناسبی برایتان دارد.
مزیتی که این نوع از سایر انواع دیگر دارند این است که هر زمان تصمیم به نظافت داشتید با کمک ی دستمال مرطوب به راحتی تمیز می شوند. اگر برای محیط کار و مکان هایی مانند کتابخانه باید پارتیشن بندی کنید بهتر است از این نوع استفاده شود زیرا دارای انعطاف پذیری خوبی است و مقرونه به صرفه و کارآمد هم هستند.

پارتیشن چوبی - پارتیشن مشبک

پارتیشن های آلومینیومی

هر گاه در طراحی و ساخت آن از فریم های آلومینیومی استفاده شود به آن پارتیشن‌ آلومینیومی می گویند. اگر به دنبال طرح های ویژه و مدرن بودید می توانید این نوع پارتیشن ها را با انواع دیگر مانند ام دی اف، شیشه سکوریت و … ترکیب کرده و یک ساختار جدید و مدرن به دست آورید که دارای زیبایی و ظاهر شکیلی هم هستند.
با توجه به استفاده شدن فلز آلومینیوم که دارای ویژگی هایی همچون سبک بودن، داشتن استحکام بالا و راحتی در جابه جا است می توان بهره زیادی از این طرح کرد. نکته بارز پارتیشن های الومینیومی را می توان مقاومت آن ها در تغییر دما و رطوبت عنوان کرد. همچنین دارای قابلیت بازیافت هم هستند.
افرادی که ظاهر خانه و محل کار برایشان بسیار مهم است و همیشه دنیال زیبایی و جذابیت های خاص هستند بهتر است از partition برای بهینه سازی محیط استفاده کنند. از بین انواع پارتیشن ما بنا بر سابقه ای که در این کار دارینم به شما توصیه می کنیم که نوع آلومینیومی را انتخاب کنید زیرا هم دارای محبوبیت زیادی است و هم نیازهای بیشتر افراد را در هر زمینه ای پاسخگو می باشد.
پارتیشن آلمینیومی علاوه‌ بر تفکیک کردن فضاهای بزرگ به چندین بخش و نظم دادن به محیط می توانند بهترین گزینه و انتخاب در محل کار و منزل هم محسوب‌ شود چرا که در میان انواع پارتیشن‌های جزو ارزان ‌قیمت ‌ترین‌ها است. البته از پارتیشن آلومینیوم به عنوان بهترین و مناسب ترین گزینه‌ برای منازل مسکونی و ساختمان های تجاری می توان بهره برد.

پارتیشن های آلومینیومی الیت - قسمت بندی فضا با جداکننده الومینیوم و شیشه

مشخصات انواع پارتیشن آلومینیومی

– پانل های اصلی را به صورت فریم روکار باید انجام داد.
– شیشه های پارتیشن بندی آلومینیومی را می توان در سه گروه شیشه سکوریت، شیشه شات و شیشه معمولی پیاده سازی کرد.
– قابلیت نصب بدون داشتن محدودیت ارتفاع در روی انواع درب های شیشه ای و چوبی و حتی به شکل ترکیبی وجود دارد.
– یونیت های این پارتیشن بندی را می توانید در ارتفاع های زیاد تا زیر سقف هم اجرا کنید.
– به خاطر استفاده کردن از شیشه در پانل های میانی می توان آرم و طرح هایی را بصورت سند بلاست نیز روی آن به وجود آورد.
– پروفیل‌ های سبک در پارتیشن ‌آلومینیومی به عنوان تیر در محورهای افقی و پروفیل ‌های سنگین به عنوان ستون در محور های عمودی استفاده می شوند.

مزایا استفاده از پارتیشن اداری آلومینیومی

– قابلیت استفاده از پرده ‌کرکره‌
– داری تنوع و رنگ بندی فراوانی
– طول عمر بالا
– قابلیت تعویض قطعات پارتشن به ‌آسانی
– نصب سریع و راحت بدون ایجاد هیچ گونه گرد وخاکی
– ایستایی و استحکام بالا در پارتیشن دوجداره
– قیمت مناسب در پارتیشن آلومینیومی دوجداره
– رنگ ‌بندی و طرح‌ های شکیل و متنوع مطابق هر نوع سلیقه
– جا به ‌جایی مکرر و آسان در صورت لزوم
– عایق صوت و حرارت تا هفتاد درصد مخصوصاً در محصولات دوجداره
– اجرای نور پردازی زیبا در محیط
– محافظت سیم‌ کشی ‌های وسایل اداری و دیگر تأسیسات ساختمان در پارتیشن دوجداره

معایب پارتیشن آلومینیومی

اتصالات خود اسکلت پارتیشن از جنس آلومینیوم ساخته می شوند و این اتصالات به مرور زمان و هنگام باز و بسته کردن درب و یا در برخی موارد به هنگام راه رفتن در محیطی که با پارتیشن آلومینیومی درست شده سر و صداهایی به گوش می رسد که این موضوع می تواند به دلیل خارج شدن تنظیم و رگلاژ آن باشد و باعث آزار دیگران شود.

قیمت پارتیشن

قیمت انواع پارتیشن به مشخصاتی همچون کیفیت و جنس چوب، ابعاد و ضخامت آن، تزیینات کار شده و همچنین نوع سفارش و جزئیات نصب آن بستگی دارد.
در برسی انجام شده قیمت پارتیشن های متحرک نسبت به ثابت معلوم شد که نوع نوع متحرک دارای قیمت کمتری است. شاید دلیل این نوع اختلاف را باید در نوع نصب و جنس آن بررسی کنیم. زیرا وقتی شما یک پارتیشن ثابت به شرکتی سفارش می دهید آن ها باید طبق شرایط محل و نوع سفارش شما این پارتیشن را طراحی و اجرا کنند، پس بدون شک هزینه های بیشتری در برخواهد داشت. از سوی دیگر در زمان ساخت پارتیشن ثابت حتما باید از چوب های ضخیم استفاده کنند و کیفیت آن ها بسیار در این کار مهم است.

قیمت پارتیشن ارزان را می ‌توانید به راحتی و اطمینان از کارشناسان شرکت الیت استعلام بگیرید. 02179481

استعلام قیمت پارتیشن آلومینیومی و قیمت پارتیشن شیشه ای

از طرفی، با توجه به اینکه برخی فروشگاه های بزرگ خود دارای کارگاه تولید انواع پارتیشن هستند بسیاری از هزینه ‌های اضافی از قیمت تمام شده‌ی محصولات کاسته می ‌شود، لذا می‌ توانند ارزان‌ ترین آن را عرضه کنند.
حال شاید این سوال برای شما پیش بیاید که کدام پارتیشن ارزان تر است؟
جواب این سوال در یک کلمه بیشتر نیست و آن هم مدل پارتیشن ‌های متحرک است. اما دو نوع پارتیشن متحرک و ثابت هم مانند محصولات دیگر با توجه به نوع جنس به کار رفته در طراحی و ساخت آن ها و همین طور نوع و مقدار تزئینات آن قیمت گذاری می ‌شوند.
بنابراین طبیعی است که پارتیشن متحرک و ثابت از نوع ام دی اف ساده ارزان ‌ترین و با چوب گردو یا از جنس هایگلاس و دارای تزئینات گران‌ترین باشند. پس قیمت تمام شده هر پارتیشن به عوامل و نوع سفارش شما و همچنین هزینه ‌های نصب بستگی زیادی دارد. \hvjdak

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عنوان های این صفحه